Urban Outfitters

image324

Stilspanarna vill hissa denna übersnygga kjol från
Urban Outfitters, med hög midja och allt!

DKNY Delicious Night

image321   


Donna Karans succédoft "Be delicious" kommer med en till uppföljare. "Delicious Night" ska vara het floriental och ha som syfte att fånga vibrationen av New Yorks nattliv. Stammen i själva doften består av lila freesia, nattblommande orkideér, kronblad från jasmin och lila iris.
Parfymen säljs inte i Sverige än, vad jag vet, men parfymprover finns att få tag på via eBay eller Tradera.
Spännande!

SPRING 08

Ja, nu är den snart här - våren som vi alla längtar efter. Inget mer slask och regn, bara skinanade sol och kvittrande fåglar. Stilspanarna som nu (äntligen) är tillbaka raporterar de senaste nyheterna från fashion-svängen. Denna gången från H&M som ju alla vet är väldigt populär. Läs och inspireras!


KLÄDER
Det handlar mycket om vidd och ljusa färger, men också starka färgklickar här och var. Det är ofta helheten som räknas, men ibland kan också detaljerna spela stor roll. Miniklänningen, utsvänga byxan slår igenom stort i vår.

            

UNDERKLÄDER
Här gäller också ljusa färger, gärna romantiskt i spets.

       

MAKE-UP
Ljusa, skira färgnyanser, ofta rosa toner. Naturlig make-up som bruna nyanser och rosiga kinder. Markerade ögonbryn är också hett i vår.

     

ACCESSOARER
I vår är det naturmaterial som gäller på den här fronten, men också vanliga guld - och silverfärgade smycken. Kanske en blomma i håret?