Om Anna

Hej!

Jag heter Anna Säll (uttalas inte säl, utan Säll, som i Sällskaplig) Två L alltså. Jag är en av ägarna till Stilspanarna och jag tänkte att jag skulle berätta lite kort om mig själv.

Hårfärg: Blondin
Längd: 180 cm över havet <- Haha
Intressen: Förutom Mode, Trender, Kläder, Skönhet och Smink så gillar jag Dans, Sång, Konserter (Gärna där jag själv medverkar) och såklart min egen Blogg. Även Pojkar har jag börjat intressera mig för..
Garderob: En äkta (liten) walk-in closet där mina kläder hänger på trägalgar från IKEA. Jag har tyvärr inte (än) ekonomin till att bara ha plagg från Prada, Dior osv. Men jag försöker att blanda budget med lyx till något jag själv gillar.
Bakgrund till detta intressanta intresse: Min mamma, helt klart. Hon äger en egen skönhetssalong där jag ofta tillbringar min lediga tid. Nu ska hon även kombinera salongen med ett parfymeri, och ingen är lyckligare än jag. Tänk alla höstens nyheter i parfym och sminkväg. Escadas och Dolce & Gabbanas nya, jag vet redan! Jag längtar så tills det har kommit igång. Om jag skulle välja ett ställe på salongen där jag kan stå i 1 timme, ja då skulle det vara vid Dior-stället. Ett sminkställ fullt av Dior Kiss-läppglans och Dior Backstage Make-up.
Bakgrund till detta andra intressanta intresse: Nämligen Mode och Kläder. Mamma igen. Med hennes garderob så. Saken är den, att det är nog ingen som har träffat min mamma, och som tror på detta. De tänker kanske: -Men vaddå, hon klär sig väl precis som alla andra?!
Ja, det kanske hon gör men hennes garderob är en skattkista för mig i alla fall.
Smyckena, Sjalarna, Väskorna och Topparna. Allt, allt är från fina märken. Jag längtar efter den dagen då jag ska hinna gå igenom väskorna och komma fram till vilken som är min favorit.
Är det den där läckra "portfölj"-väskan i riktig Hösten 2006-anda,
eller blir det den svarta klassiska Chanel 2.55?

Favoriter:

Darphin Lip Gloss Miss Dior Cherié Ebba von SydowEn Shopaholics Bekännelsersmith's rosebud salveBayswater

1. Läppglans, Darphin
2. Parfym, Dior
3. Stilspanare, Ebba von Sydow
4. Bok, En Shopaholics Bekännelser
5. Salva, Rosebud Salve
6. Drömväskan, Mulberrys Bayswater

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback