Fråga Stilspanarna

Hallå Anna & Viktoria. Måste bara säga att er blogg är JÄTTEMYSIG!
Jag undrar om ni har några bra tips på nagellack. 
Mitt favoritlack är ett rött från Isadora, men jag skulle väldigt gärna höra om ni vet några coola färger som kan användas på sommaren.
Soliga hälsingar Manda.


Hej Manda! Härligt att höra att vår blogg är jättemysig enligt dig, det värmer!  Jag, själv (Viktoria), är väldigt förtjust i nagellack i alla dess möjliga färger. Det finns en mängd olika märken och färger, och jag ska försöka tipsa dig om det bästa. Det är också extra spännande nu på sommaren när alla de nya och fräscha färgerna lanseras.

Depend

Jag är ett riktigt Depend-fan. Deras minilack är riktigt smidiga och hållbara. Det är också väldigt smart med en så liten flaska; man hinner tröttna på de större flaskorna innan de tar slut! Lacken nedan är från sommarkollektionen och de är verkligen riktigt coola och färgstarka - precis som man vill ha det. De kostar inte mer än ca 25 kr och finns i vilken kosmetika-affär som helst, t.ex Åhléns och Kicks

 
Från vänster: Nr. 130,134, 129, 132, 135, 133, 136, 87 , 131.



Mavala

Mavala-lacken är känt för dess hållbarhet och kvalitet. Kostar ca 35 kr och finns, precis som Depend, i de flesta kosmetika-affärer. De förekommer också i minilack (som egentligen inte är så jättesmå), vilket är, enligt min åsikt, det smidigaste alternativet! Det röda nedan (01 Ankara) är ju klassiskt och snyggt till allt. Jag ska tipsa dig om lite olika färger och nyanser:

62 Milano, 34 Nicosia, 97 Wichita - snygga allihop!

Nu har jag gett dig lite tips och jag hoppas att du hittar något nu!


Vill du också ställa en fråga till Stilspanarna?
Skicka den till [email protected] !

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Minilack är bäst och så söta också!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback